Jaume Torras i Tommy N’Kono, protagonistes a la xerrada nadalenca de l’AEC Manlleu

December 17, 2018

Aquest pròxim dimecres 19 de desembre al Museu del Ter (20:15h), es realitzarà la tradicional xerrada nadalenca que organitza l’AEC Manlleu i que convida tots els futbolistes, entrenadors i treballadors del club així com a tothom qui hi vulgui assistir.

 

Jaume Torras, al centre de la imatge, quan va ser presentat fa uns anys director esportiu de l'AEC Manlleu. Ara és el segon entrenador del primer equip del RCD Espanyol. Foto: elter.net

 

Enguany els tres grans protagonistes de la trobada seran els “pericos” Jaume Torras, Tommy N’Kono i Xavi Gil. Torras és el segon entrenador de l’Espanyol i, a més, exporter de l’AEC Manlleu. El camerunès, per la seva part, és també exjugador del conjunt blanc-i-blau i l’actual entrenador de porters, mentre que Xavi Gil és el preparador físic.

 

Els dos protagonistes explicaran experiències i anècdotes que han tingut durant la seva trajectòria esportiva i també el moment que estan vivint al futbol d’elit. Torras, a més a més, segur que n’explicarà alguna que va viure vestint els colors manlleuencs. Després es realitzarà el sopar de Nadal del club a la sala Les Dames.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700