Buscant l'última alegria del 2018

December 21, 2018

Tot i encadenar tres jornades consecutives sense perdre, el primer equip de l’AEC Manlleu necessita guanyar aquest diumenge (16:30 h.) contra la Jonquera en el que serà l’últim partit del 2018 pels dos conjunts. Tant osonencs com empordanesos tenen 19 punts a la classificació i buscaran la victòria per marxar de vacances amb sensacions positives.

 

Foto: Raimon Roma

 

En l’últim partit, al camp del Can Vidalet, l’equip d’Albert Santanera i Nil Tomàs van aconseguir un empat a zero, important pel fet de puntuar a domicili, un punt que ha de fer bo a casa, contra la Jonquera, un rival que ha guanyat un dels sis partits i que arriba a Manlleu amb la baixa sensible en defensa de Ramon Masó.

 

Per la seva part, els manlleuencs no podran comptar amb el defensa central Aitor Angulo, expulsat a Esplugues la setmana passada. L’últim precedent a casa del conjunt groc i vermell no porta bons records, quan l’Argentona els va empatar un duel que tenien guanyat a l’últim segon. L’equip està minvant la seva forma de jugar i el seu sistema per buscar trobar la tecla adequada per aconseguir una victòria que es resisteix des de fa dos mesos.

 

El femení rep el líder de Preferent, el Levante Las Planas

Últim i dur compromís per l’AEC Manlleu aquest 2018. El conjunt entrenat per Jordi Devesa rep la visita al Municipal d’Esports aquest dissabte (19 h.) del líder de la categoria, el Levante Las Planas, un equip molt sòlid i treballat que lidera Preferent, això sí, amb només un punt de marge respecte el segon i tres respecte el tercer classificat.

 

Foto: futfem.cat

 

La setmana passada, al camp del Porqueres, les manlleuenques van trencar una bona dinàmica de resultats encaixant una derrota, però contra el líder volen redimir-se per acabar de la millor manera l’any. No serà un compromís gens fàcil, encara que les dues derrotes en el que portem de temporada del Levante Las Planas han estat a domicili, concretament al camp del Porqueres i del Terrassa.

 

 

Sara Terricabres i Ivet Coll no estaran disponibles pels tècnics per disputar el partit d’aquest dissabte al Municipal.

 

El filial rep el Seva dissabte a la tarda

El filial de l'AEC Manlleu, per la seva part, rebrà la visita del Seva aquest dissabte a la tarda (17 h.). Els manlleuencs, que afronten el duel després de perdre a l'última sortida al camp del Sant Julià (3-0), reben l'antepenúltim de la categoria amb l'objectiu de completar un bon partit i marxar amb bones sensacions a les festes de Nadal.

 

Foto: Raimon Roma

 

Sense Abel López, sancionat, l'equip dirigit per Jordi Puig i Marc Piella confia a superar un rival que només ha guanyat dos partits en el que portem de temporada. Tots dos han estat a casa, per tant, no coneix la victòria a domicili, factor que ha de portar al seu favor els manlleuencs per sumar els últims tres punts del 2018.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700