Lloret, Vilafranca i Tona, els primers rivals del 2019

January 11, 2019

El primer equip comença l’any visitant el Lloret

 

El femení, de la seva part, es vol refer de l’última derrota al camp del Vilafranca

L’última victòria del 2018 contra la Jonquera (4-2) va permetre al primer equip de l’AEC Manlleu marxar amb un somriure d’orella a orella a les vacances de Nadal després d’encadenar una mala dinàmica de resultats. Ara acumulen quatre partits sense perdre (tres empats i una victòria) i confien a començar el nou any amb un triomf de mèrit al camp del Lloret (dissabte, 16 h).

 

Foto: Raimon Roma

 

Amb les baixes de Pau Franquesa i Adam, lesionats i David Payán, sancionat, els entrenadors manlleuencs buscaran seguir amb la línia de joc i encert mostrada contra la Jonquera abans de Nadal, un duel que va decidir, en part, Adrià Balagué, que va sortir al segon temps per, amb dues dianes, donar els tres punts a l’equip. Santanera i Nil Tomàs hauran de fer algun invent al lateral esquerra ja que Payán, que ho ha jugat tot enguany, està sancionat. 

 

El rival d’aquest dissabte és el Lloret. El conjunt selvatà és cinquè a la classificació amb 24 punts, dos més que els manlleuencs. Els gironins arriben a l’enfrontament després de guanyar al camp del Llagostera B (1-2) però de perdre l’últim partit a casa davant el Girona C (1-5). El màxim golejador de l’equip és un exmanlleuenc, Marc Vilà, amb 8 gols i de cara el partit de dissabte, els tècnics del Lloret no podran comptar amb els sancionats Riky, Puntí i Zayas.

 

 

El femení vol recuperar sensacions a Vilafranca

 

L’última ensopegada a casa davant el líder de la categoria, el Levante Las Planas, no ha rebaixat els ànims de les manlleuenques. L’equip ha començat l’any amb les piles carregades després del descans nadalenc i aquest dissabte (18 h) afronten el primer partit del 2019 al camp del Fundació Atlètic Vilafranca.

 

L’any no ha començat amb bones notícies pel Manlleu: Carla Niubó estarà de baixa uns dos mesos per una fractura a l’escafoide i Ivet Coll, estarà un mes fora dels terrenys de joc a causa d’un edema ossi al genoll. La resta de jugadores estan a la disposició del tècnic Jordi Devesa per jugar a territori vilafranquí.

 

Foto: futfem.cat

 

El duel contra el Vilafranca és l’últim de la primera volta per l’AEC Manlleu. Un molt bon primer tram de campionat que l’equip voldrà arrodonir amb tres punts més davant un rival que ocupa la dotzena posició amb 12 punts. Han guanyat tres partits durant tot el curs, dos dels quals al seu camp, on en el darrer compromís van aconseguir un meritori empat davant el Fontsanta-Fatjó.

 

Duel de filials al Municipal de Tona

 

L'AEC Manlleu visita aquest dissabte el Tona 'B' en un partit que es preveu de màxima igualtat. Si més no així ho indiquen els números, i és que només un punt separa els dos equips, que han aconseguit el mateix nombre de victòries a la lliga (8). El partit es jugarà aquest dissabte a les 15:30 h.

 

Les circumstàncies han fet que els manlleuencs afrontin el partit amb 14 jugadors. Xals, Miró, Nil i David Garcia segueixen lesionats, mentre que Alexis està sancionat. A més, el màxim golejador de l'equip, Lucho Donato, és baixa durant tota la temporada per motius laborals.

 

Foto: Raimon Roma

 

No obstant els tècnics i els jugadors es mostren motivats i il·lusionats per aquest primer compromís del 2019 al camp del Tona i sumar tres punts que permetin fer un salt a la classificació. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700