Empats del primer equip i el filial a Lloret i Tona i remuntada del femení a Vilafranca

January 13, 2019

L'AEC Manlleu, amb inferioritat numèrica, mereix puntuar a Lloret (1-1)

 

L'expulsió amb vermella directa al minut 36 de partit de Kako va trastocar els plans del primer equip al complicat i exigent camp del Lloret. El fet de quedar-se amb un jugador menys i veure com era el conjunt gironí el que dominava ja amb els mateixos homes sobre el camp, això sí, sense crear grans ocasions de gol, feia preveure que el partit seria molt llarg i dur pels interessos manlleuencs. Així va ser, efectivament, però l'equip va mostrar una entrega i un sacrifici per equilibrar les forces amb el rival, tot i jugar amb un munys, que el van permetre sumar un punt més que just i merescut.

 

Foto: Raimon Roma

 

A la primera meitat el conjunt gironí va tenir un major domini de la possessió de la pilota, amb un Manlleu replegat que volia aprofitar les seves opcions al contraatac. Aquestes van ser gairebé nules al primer temps: només dos xuts llunyans de Martí Soler i Kako van fer intervenir el porter local Gurt. Això sí, en defensa, els osonencs van tornar a estar molt concentrats. Pràcticament cap concessió a un Lloret que pràcticament només generava perill amb les internades per la banda dreta del veloç i hàbil Buka. El primer temps va estar marcat per l'expulsió del manlleuenc Kako: Al minut 36, deixava anar una puntada de peu a un rival que li costava la vermella directa.

 

Amb un jugador menys el Manlleu va canviar a la represa. Els d'Albert Santanera i Nil Tomàs no es van encongir i van gaudir de les millors oportunitats de gol. Primer, un xut de Fredi que atrapava amb dificultats Gurt. El Lloret responia amb un xut de Velis que sortia fregant el pal i Martí Soler, al minut 55, enviava un cop de cap al travesser en la que era la més clara del duel. Els quadribarrats atacaven amb intenció, especialment al contraatac, però no acabaven d'escollir la millor decisió als últims metres. 

 

Foto: Raimon Roma

 

No obstant això, al minut 64, un conracop del Lloret l'acabava materialitzant en el primer gol del partit Adri. Un cop que no va fer baixar el cap al Manlleu, que ho va seguir intentant i va trobar premi. Al minut 77, un penal comès sobre Martí Soler el va transformar el mateix capità per tornar a posar les taules al marcador. Tot i alguna acció aïllada sense transcendència, el Manlleu, jugant una hora amb un home menys, va sumar un bon punt a domicili i davant un dels equips de la part alta de la taula.

 

Diumenge que ve, nou compromís a domicili. Els manlleuencs visiten el camp del Palamós.

 

Fitxa tècnica:

 

CF Lloret: Gurt, Aparicio, Poderoso, Majó, Adri Expósito, Poza (Caballero, min. 66), Nil, Cunill, Chamizo (Filigrana, min. 86), Velis (Bader, min. 55) i Buka. 

 

AEC Manlleu: Iván, Isaac, Raül Garcia, Aitor, Joel Puntí, Criado (Crivillé, min. 70), Marçal, Campayo, Martí Soler (Balagué, min. 88), Fredi (Mia Valls, min. 91) i Kako.

 

GOLS: 1-0, min. 65, Adri Expósito; 1-1, min. 77, Martí Soler (p.).

 

Àrbitre: Martínez Navarro. Va amonestar amb targeta groga Aparicio i Bader (Lloret) i Criado, Campayo, Fredi, Marçal i Iván (Manlleu). Vermella directa a Kako (Manlleu).

 

Remuntada, triomf de mèrit i dedicatòria a Berta Güell (1-2)

 

Semblava que no seria el dia de l'AEC Manlleu. El femení es desplaçava al camp de l'Atlètic Vilafranca en quadre, amb només un canvi a la disposició dels tècnics i en dinàmica negativa de resultats. A més a més, la portera Berta Güell va acabar a l'hospital i amb punts de sutura al cap després d'una forta topada durant el partit. A més, si no n'hi havia prou, el conjunt vilafranquí es va avançar a la mitja hora de partit, amb una diana d'Ariadna Rius, en l'única arribada local en tot l'enfrontament.

 

Amb desavantatge a l'electrònic i en contra totes les circumstàncies, el Manlleu va treure l'orgull i va capgirar el duel a la segona meitat, tirant d'ofici, empenta, esforç i orgull. Encara no s'havien jugat cinc minuts de la represa que Ona Rodríguez, amb el seu tercer gol de la temporada, empatava el partit. Semblava que les osonenques li agafaven la cara el partit i anaven a per la victòria, però es van trobar amb l'expulsió de Júlia Díaz que va complicar una mica les aspiracions del conjunt de Jordi Devesa.

 

No obstant això, Ona Verdés, al minut 72, posava per davant les manlleuenques al marcador per primera vegada en tot el partit. A partir d'aleshores, el Manlleu podria haver sentenciat fent el tercer i en defensa, poc patiment per acabar sumant tres punts més i agafar vuit punts de marge respecte la zona de descens.

 

Fitxa tècnica:

 

Atlètic Vilafranca: Del Horno, Fernández, López, Llosas, Forcada, Blanes, Sala, Navarro, Brahuet, Rius i Pérez.

 

AEC Manlleu: Berta Güell, Bargalló, Ona Rodríguez, Latorre, Verdés, Planella, Laura Navarro, Clàudia, Júlia Díaz, Míriam i Anna Domènech.

 

GOLS: 1-0, min. 32, Rius; 1-1, min. 48, Ona Rodríguez; 1-2, min. 72, Ona Verdés.

 

Àrbitre: Ylenia Sánchez Miguel. Va amonestar amb targeta groga Sala, Navarro, Forcada i Pérez (Atlètic Vilafranca) i Laura Navarro i Ona Rodríguez (Manlleu). Doble targeta groga a Júlia Díaz (Manlleu).

 

 

Punt treballat del filial al camp del Tona 'B' (1-1)

 

Les estadístiques ho deien abans de començar el partit. El duel de filials del grup cinquè de Tercera Catalana entre el Tona i el Manlleu es preveia molt igualat. I així va ser. En un bon partit de futbol amb dos equips que estan realitzant una temporada gairebé calcada, el duel semblava que s'havia decidir per pocs detalls i al final, els dos conjunts es van repartir els punts.

 

El filial manlleuenc arribava al partit amb només 14 jugadors disponibles i amb baixes molt importants, com les del màxim golejador, Lucho Donato, que per motius laborals no podrà continuar amb l'equip. 

 

El partit a Tona començava de la pitjor manera possible, perquè als 2 minuts el local Edu Bargalló superava Faja per col·locar l'1 a 0 a l'electrònic. Males notícies pels de Jordi Puig i Marc Piella que, tot i intentar-ho però sense trobar el camí de la porteria contrària no li van perdre la cara a l'exigent enfrontament.

 

A la represa, concretament al minut 68, el màxim golejador de l'equip, Amine, empatava el duel des dels 11 metres i establia l'empat a 1 definitiu en un partit on va regnar la igualtat i on, degut a la importància dels punts, es va veure tensió i ambició per part dels dos conjunts per aconseguir la victòria.

 

Fitxa tècnica:

 

UE Tona: Casanovas, Clarés, Vilaregut, Prats, Clapera (Martín, min. 65), Pujol, Herreros, Fernández (Kornmayer, min. 46), Salvans (Cubi, min. 65), Bargalló (Xavier, min. 75) i Bayés.

 

AEC Manlleu 'B': Faja, Orra, Teti (Justin, min. 71), Michy, Fortet, Bernat, Àngel (Abel López, min. 65), Codinach, Sancho, Iván Salvador i Amine.

 

GOLS: 1-0, min. 2, Edu Bargalló; 1-1, min. 68, Amine (p.).

 

Àrbitre: González González. Va amonestar amb targeta groga Casanovas, Vilaregut i Bayés (Tona 'B') i Fortet (Manlleu).

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700