Els equips sènior donen el tret de sortida a la segona volta de campionat

January 18, 2019

 

Palamós CF - AEC Manlleu | Primera Catalana | Diumenge, 12 h.

CF Voltregà - AEC Manlleu 'B' | Tercera Catalana | Dissabte, 19 h.

Terrassa FC - AEC Manlleu | Preferent femení | Diumenge, 13 h.

 

Aquest diumenge comença la segona volta del campionat de lliga pels tres equips sèniors de l’AEC Manlleu: el primer equip visita el camp del Palamós, el filial juga al camp del líder, el Voltregà i el femení començarà el segon tram de Preferent a l’Olímpic de Terrassa.

 

L’AEC Manlleu comença la segona volta de Primera Catalana a Palamós

 

Sense Kako, el qual l’expulsió del passat cap de setmana li ha costat quatre partits de sanció, el primer equip des desplaça fins el Baix Empordà per jugar al camp del Palamós (Diumenge, 12 h). Els manlleuencs, tot i que només han guanyat un dels últims nou partits, acumulen cinc jornades consecutives sense conèixer la derrota i voldran, com a mínim, seguir aquest camí en el primer duel de la segona volta. Adam i Pau Franquesa, lesionats, tampoc podran formar part de la partida, mentre que torna a l’equip David Payán després de complir un partit de sanció.

 

Foto: Raimon Roma

 

El rival del Manlleu aquest cap de setmana, el Palamós, va sortir escaldat del Municipal d’Esports al primer partit del curs (4-1) i ara afronta el duel de tornada amb quatre punts més que els osonencs, 27. El conjunt entrenat per Javi Salamero va perdre el passat cap de setmana a casa davant el Llagostera ‘B’ (1-2) i el seu màxim perill és el davanter Pepu Soler, que amb 16 gols és el màxim golejador de la categoria. Adri Salas, sancionat, no estarà disponible pels gironins.

El femení viatja a Terrassa amb un equip de circumstàncies

 

El femení viatja a Terrassa amb nombroses baixes

 

Si la setmana passada el Manlleu visitava i guanyava al camp de l’Atlètic Vilafranca amb un equip de circumstàncies a causa de les baixes, una setmana després la situació no s’ha normalitzat. Aquest diumenge (13 h), l’equip de Jordi Devesa visita l’Olímpic de Terrassa per jugar contra l’equip egarenc en el primer duel de la segona volta de la lliga.

 

La victòria contra el conjunt vilafranquí i totes les adversitats de fa una setmana va donar moral a un equip tocat per les baixes. Tot i que aquesta setmana els tècnics recuperen Estel, perden Júlia Díaz per sanció, Míriam per motius laborals i Berta Güell per lesió. No obstant això, pujaran dues jugadores del juvenil per acabar de completar la convocatòria i donar un cop de mà al sènior.

 

Foto: futfem.cat

 

El Terrassa, rival aquest diumenge, porta bons records al conjunt manlleuenc perquè fa tot just una volta va ser la primera victòria de la història de l’AEC Manlleu a la categoria (1-0). Uns mesos després, les osonenques encaren el duel amb 21 punts, quatre més que el conjunt vallesà, que és desè a la classificació amb 17 punts. Les egarenques encadenen tres derrotes consecutives i exigiran al màxim al Manlleu per escapar-se de la zona problemàtica de la taula classificatòria.

 

El líder de Tercera Catalana visita el Municipal d'Esports

 

Encara amb pocs jugadors disponibles i amb la baixa coneguda aquesta setmana del davanter Roger Fortet, l'AEC Manlleu 'B' encara aquest dissabte (19 h), al Municipal d'Esports, un complicat compromís davant el líder del grup cinquè de Tercera Catalana, el Voltregà

 

El conjunt manlleuenc, que va empatar a Tona l'última jornada (1-1), confia a fer un bon partit per derrotar un sòlid primer classificat, que només ha perdut dos partits en el que portem de temporada i tots dos han estat al seu propi camp, per tant, segueixen invictes a domicili. Números que donen més motivació a l'equip entrenat per Jordi Puig i Marc Piella, que recuperen Alexis per disputar aquest duel i que podrien fer debutar el juvenil Ferran Martín per equilibrar una mica les nombroses baixes de l'equip.

 

L'AEC Manlleu 'B' ha guanyat i mantingut la porteria a zero en els seus dos últims compromisos al Municipal i està convençut d'utilitzar de la millor manera les seves armes per derrotar el líder i mantenir-se a la zona mitjana alta de la classificació.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700