El derbi marca la jornada esportiva dels

February 1, 2019

Després d'una setmana moguda, el primer equip encara amb empenta i motivació el derbi d'aquest pròxim diumenge al camp del Vic (16h). Amb baixes d'homes com Aitor, Payán, Campayo i Kako, tots tres sancionats, els tècnics manlleuens probablement hauran d'estirar de l’equip juvenil per completar la convocatòria. A més, cal sumar-hi les baixes dels lesionats Pau Franquesa i Adam Ferrer.

 

Foto: Raimon Roma

 

Tant Manlleu com Vic arriben amb necessitats de victòria a l’enfrontament. Amb 23 punts, els manlleuencs encadenen dues derrotes consecutives mentre que el Vic, amb 20 punts, va agafar aire la setmana passada després de guanyar a Llagostera, trencant així una ratxa de deu partits consecutius sense conèixer la victòria. Per part vigatana, l’única baixa que tindran pel duel serà Robert Busquets, lesionat.

 

Al partit de la primera volta va acabar amb bogeria manlleuenca. L’expulsió de Martí Soler amb un bon grapat de minuts per jugar-se i dues ocasions molt clares del Vic no van poder amb un Manlleu ple de fe que va sumar els tres punts gràcies un solitari gol d’Aitor Angulo al minut 87. Al precedent de l’any passat, empat a 1 al Municipal de Vic amb diana manlleuenca de Martí Soler. El porter Guillem Sacrest, última incorporació de l'equip, podria disputar els seus primers minuts amb la samarreta groc i vermella si el cos tècnic així ho decideix.

 

El filial visita el camp del Castellterçol

 

La victòria contundent de la passada jornada davant la Penya Blaugrana de Sant Cugat (7-2) va permetre al filial de l'AEC Manlleu torna a guanyar després de dos empats consecutius i aquest diumenge (12:15 h), buscaran un altre triomf al camp del Castellterçol.

 

El partit no serà gens fàcil, primer de tot, perquè es tracta d'un terreny de joc de sorra, això sí, que acostuma a mostrar unes bones condicions. L'equip de Jordi Puig s'haurà d'adaptar a aquesta novetat i, a més, una nova setmana afronten el partit justos d'efectius, principalment a causa de les lesions.

 

Respecte l'última jornada, el conjunt manlleuenc recupera el davanter Amine i comptaran amb la presència del juvenil Ferran. A més, esperen tenir disponible l'última incorporació de l'equip, el migcampista Toni López, que podria "redebutar" amb el Manlleu B aquest cap de setmana.

 

El femení es desplaça al camp d'un rival directe

 

El conjunt entrenat per Jordi Devesa afronta aquest dissabte a la tarda (15:30 h) un dels desplaçaments més llargs de la temporada. L’AEC Manlleu visita el camp de l’AEM de Lleida per disputar un enfrontament contra un rival que només té un punt menys a la classificació.

 

Les manlleuenques, que a la passada jornada van superar el Pontenc al Municipal (3-1) segueixen amb les baixes per lesió de Carla Niubó, Ivet Coll i Berta Güell. Devesa haurà de completar l’expedició amb una jugadora del juvenil per tornar a fer un bon paper i competir una jornada més.

 

L’AEM arriba en bona forma al duel contra les osonenques, ja que ha guanyat els dos últims compromisos a Preferent. Al partit d’anada, victòria per la mínima pel Manlleu en un ajustat duel al Municipal (3-2).

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700