Taules del primer equip al derbi i del filial a Castellterçol i triomf contundent del femení a Lleida

February 4, 2019

Just repartiment de punts al derbi contra el Vic (0-0)

 

L’AEC Manlleu va aconseguir un empat aquest diumenge contra el Vic tot i les nombroses baixes amb les que es presentava l’equip per afrontar el derbi. El duel va ser molt igualat, amb poques ocasions a banda i banda i amb igualtat màxima sobre el terreny de joc.

 

Foto: Raimon Roma

 

A la primera part el Vic va intentar tenir més la possessió encara que ho van fer d’una manera estèril, ja que només van inquietar el porter Cristian amb una rematada de cap que el manlleuenc va aturar sense problemes. Per contra, el Manlleu en atac també va estar molt espès i només se li poden  materialitzar un parell d’arribades perilloses, a pilota parada, encara que no van trobar el camí de la porteria.

 

A la segona part el Manlleu va fer un pas endavant i va tenir les oportunitats més clares per marcar. Sobretot Miquel Criado, a poc més d’un quart d’hora pel final, quan es va plantar sol davant Reig, això sí, en una posició molt forçada, i es va quedar a mig camí entre la centrada i el xut, que va aturar amb dificultats el porter local. Poc abans, Fredi va estar a punt de marcar de falta directa amb una falta que es va enverinar i al minut 85 una xilena d'Isaac també va estar a punt de colar-se al fons de la porteria. El Vic, tot i algunes arribades per banda, no va inquietar en cap moment Cristian Carbó. Només un xut de falta de Peque que va sortir fora per poc va posar en perill el resultat pels manlleuencs. El pròxim diumenge, l’equip d’Albert Santanera i Nil Tomàs rep el Farners al Municipal.

 

Foto: Raimon Roma

 

El filial es deixa igualar dos gols d'avantatge a Castellterçol (2-2)

 

L'AEC Manlleu 'B' no va poder passar de l'empat de la seva visita al camp de sorra del Castellterçol. Això que els manlleuencs ho tenien de cara per sumar els tres punts, però els locals, a la segona meitat, van posar una marxa més per acabar signant l'empat.

 

El màxim golejador dels groc i vermells, Amine, que aquesta setmana tornava a l'equip, es va encarregar d'anotar el primer gol del partit al quart d'hora de joc. No havia començat malament l'equip de Jordi Puig que va veure com, al minut 35, Aleix Sancho ampliava diferències a l'electrònic situant un 0 a 2 clar a favor del Manlleu, resultat amb el qual s'arribaria al descans.

 

La sortida a la segona meitat va condemnar els interessos dels manlleuencs. El Castellterçol va retallar distàncies ben aviat i empataria a l'hora de joc, situant el 2 a 2 al marcador. Amb mitja hora per jugar-se cpa dels dos equips va aconseguir tumbar novament el porter rival i es van conformar amb un punt. El Manlleu 'B' rebrà el pròxim dissabte el Gurb al Municipal.

 

Cop d'autoritat del femení a Lleida

 

L'AEC Manlleu va aconseguir una victòria contundent i de mèrit al camp de l'AEM (0-3). El conjunt manlleuenc va fer un partit molt sòlid seriós per aconseguir tres punts que el situen a la part alta de la classificació, a la sisena posició, amb 27 punts.

 

Júlia Díaz, amb un gol just abans d'arribar al descans, va anotar un gol clau pel desenvolupament del partit. Fins aleshores l'equip de Jordi Devesa no havia aconseguit perforar la porteria contrària i el gol va desencallar l'enfrontament.

 

A la represa, Júlia Díaz va repetir, al minut 50, un gol que també va afectar psicològicament al rival i que va deixar els tres punts molt ben encarats per les manlleuenques. Ona Rodríguez, al minut 70, va marcar el 0 a 3 perquè el Manlleu superés l'AEM. El pròxim cap de setmana reben al Municipal la visita del Sant Gabriel.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700