Farners, Sant Gabriel i Gurb, rivals dels equips sènior aquest cap de setmana

February 8, 2019

L’AEC Manlleu vol fer bo l’empat a Vic superant a casa el Farners

 

Els gironins tenen tres punts menys que els manlleuencs i es troben en plena lluitar per escapar de la zona de descens

 

Una setmana després de l’empat sense gols al derbi contra el Vic, el primer equip de l’AEC Manlleu tornarà a competir aquest cap de setmana contra un dels rivals que lluita per marxar de la zona més delicada de la classificació, el Farners (Diumenge, 16:30 h).

 

Foto: Raimon Roma

 

El conjunt manlleuenc, que recupera Aitor Angulo i David Payán després de complir un partit de sanció però que, al mateix temps, per Criado i Raül Garcia per acumulació d’amonestacions, no té marge d’error si no vol veure’s també en una situació compromesa a la taula. Manlleu i Farners només estan separats per tres punts i una victòria local donaria molt oxigen a un equip que necessita tornar a trobar el camí del triomf.

 

Els gironins han perdut només un partit dels últims onze, mentre que en aquesta franja de la temporada ha guanyat també cinc partits i n’ha empatat cinc més. L’AEC Manlleu, en canvi, va perdre en l’últim precedent al Municipal, davant el Sant Cugat, i necessita tornar a sumar de tres en tres per distanciar-se de la zona de perill. Kako i Campayo, que compliran l’últim partit de sanció tampoc estaran disponibles, com tampoc podran formar part de la partida els lesionats Adam i Pau Franquesa. Mitxi i Sancho, del filial, completaran la convocatòria.

 

El Sant Gabriel posa a prova el bon moment del femení

 

Nou punts de dotze possibles en aquest inici de 2019 han catapultat l’AEC Manlleu a la zona alta de la classificació de Preferent. El conjunt entrenat per Jordi Devesa, tot i les adversitats, especialment quant a baixes de jugadores, ha aconseguit sumar un molt bon nombre de punts que l’han situat a la sisena posició amb 27 punts, una situació còmode per afrontar els pròxims compromisos.

 

El més immediat és el que disputaran aquest dissabte (16 h), al Municipal d’Esports, davant el Sant Gabriel ‘B’. El conjunt de Sant Adrià del Besòs és dotzè a la classificació amb 18 punts, els mateixos que el primer equip que perdria la categoria. Per les visitants és un partit molt important i a més, han sumat només 1 punt dels últims 9 en joc.

 

Foto: futfem.cat

 

L’equip recupera la portera Berta Güell, que ha estat unes setmanes fora després d’un cop al cap que va patir al duel del passat 12 de gener a Vilafranca. També ha tornat amb les seves companyes Ivet Coll, que ha estat lesionada uns mesos, però encara no podrà jugar el partit per falta de ritme.

 

El filial rep la visita del Gurb al Municipal

 

L'AEC Manlleu 'B', que ha encaixat només una derrota en els últims deu partits, rep aquest dissabte (19 h) el Gurb. Els de Jordi Puig i Marc Piella, que han aquests darrers deu partits han cantat victòria cinc vegades i han empatat quatre partits més, han fet uns bons resultats tot i les nombroses baixes que ha tingut l'equip les últimes setmanes.

 

Per aquest partit els tècnics manlleuencs recuperen els lesionats Bernat i Abel López, mentre que Ferran, del Juvenil 'B', seguirà ajudant al filial. El rival de l'AEC Manlleu 'B' aquest cap de setmana és el Gurb, cinquè classificat del grup cinquè de Tercera Catalana amb 38 punts, sis més que els groc i vermells.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700