Cara pel primer equip i el femení; creu pel filial

February 11, 2019

Una victòria merescuda i reconfortant (2-0)

 

El primer equip de l’AEC Manlleu va aconseguir aquest diumenge, contra el Farners, la primera victòria del 2019 (2-0). El conjunt entrenat per Albert Santanera i Nil Tomàs, amb un gol a cada meitat, es queda amb tres punts molt importants davant un rival directe i agafa aire després de veure la zona de descens pel retrovisor.

 

Foto: Raimon Roma

 

Una jornada més l'equip va disputar una bona primera part. Amb un canvi al sistema tàctic adequat també a les nombroses baixes amb les que l'equip s'afrontava el partit, els jugadors manlleuencs es van buidar i van tenir bones ocasions per marcar. I ho van fer al minut 10 de partit. Jugada per banda dreta d’Adrià Balagué, que combinava amb Fredi, aquest amb Payán a banda esquerra, i la centrada del lateral acabava amb la rematada de cap al fons de la xarxa de Mia Valls. Amb aquest, el davanter anotava el seu segon gol amb la samarreta del Manlleu. La rèplica del Farners es va fer esperar fins la mitja hora de partit. Els de la Selva van tenir la més clara del partit en una acció de superioritat numèrica en atac, que Guillem Cornellà, sol davant Cristian, no va poder materialitzar en l’empat veient com el porter manlleuenc feia una magnífica intervenció.

 

Foto: Raimon Roma

 

A la represa, el Farners ho va provar en diverses ocasions encara que sense un clar perill. El Manlleu sí que va aprofitar una de les ocasions que va tenir per fer una contracop de llibre. Adrià Balagué va habilitar a Fredi i el migcampista va fer una passada perfecte a l’espai pel propi Balagué, que definia per sota davant la sortida del porter visitant Blanquera. Era el minut 62 i a partir de llavors, el Manlleu no va patir en excés en defensa i el partit va finalitzar amb aquest 2-0. Una victòria que permet als manlleuencs sumar 27 punts i agafar una mica més de marge respecte la zona de perill de la classificació.

El pròxim diumenge l’equip visita el camp del líder, el Vilassar de Mar.

 

El femení, en estat de gràcia (4-2)

 

Tercera victòria consecutiva de l'AEC Manlleu, aquesta vegada, a casa davant el Sant Gabriel (4-2). Les jugadores entrenades per Jordi Devesa van tornar a fer un partit molt complet per seguir demostrant que es troben en un molt bon moment de forma i de resultats.

 

La primera part del duel contra el conjunt de Sant Adrià del Besòs va ser molt intensa i es va veure una pluja de gols. Quan només s'havien disputat poc més de cinc minuts de partit el Manlleu ja dominava el rival per 2 gols a 0, gràcies a les dianes de Laura Navarro i Ona Rodríguez. Un inici fulgurant de les manlleuenques que es veia lleugerament neutralitzat pel primer gol visitant, que arribava al quart d'hora de partit. No obstant això, Clàudia Garolera poc després tornava a ampliar l'avantatge però abans del descans, el Sant Gabriel tornava a ajustar el marcador situant el 3 a 2 a l'electrònic.

 

Foto: Xavier Garcia (Futfem.cat)

 

La segona part va ser igual d'intensa però sense tant d'encert de cara la porteria contrària per part dels dos equips. El rellotge corria a favor de l'AEC Manlleu que, d'altra banda, no va aconseguir tancar el partit fins al minut 85, gràcies a un gol tranquil·litzador de la màxima realitzadora de l'equip, Júlia Díaz.

 

Amb els tres punts el Manlleu ja en suma 30 a Preferent i són cinquenes a la classificació, dotze per sobre de la zona de descens. La pròxima jornada les manlleuenques visiten el complicat camp del Fontsanta Fatjó.

 

El Gurb frena el filial (3-4)

 

Sis jornades després l'AEC Manlleu 'B' va caure derrotat al grup cinquè de Tercera Catalana. En un partit ple de gols i ocasions, el Gurb va ser més efectiu i contundent a les àrees i va superar un Manlleu que va acabar jugant més de 20 minuts de partit amb inferioritat numèrica.

 

El partit va ser un "vull però no puc" dels manlleuencs, que van veure com cada vegada que igualaven el marcador advers els gurbetans tornaven a posar-se per davant el marcador. El duel va arribar amb 1 a 2 al descans. Iván Salvador havia neutralitzat el gol inicial dels visitants, que a la mitja hora de partit tornaven a posar-se per davant.

 

A la segona meitat, novament Iván va empatar el partit però com havia succeït al primer temps, el Gurb poc després tornava a manar a l'electrònic. L'expulsió de Toni López per doble targeta groga quan quedaven més de 20 minuts pel final va fer mal a un Manlleu que va rebre el quart gol al minut 73. Amine, de penal a l'afegit va posar una mica d'emoció a l'enfrontament però, al final, l'equip entrenat per Jordi Devesa i Marc Piella va acabar derrotat. El pròxim cap de setmana el filial manlleuenc rep la visita del líder, el Torelló.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700