Partit clau per el Cadet 'A' aquest dissabte

February 13, 2019

Aquest dissabte a les 19h es jugarà el Cadet 'A' - Mercantil, partit clau per aconseguir l'objectiu de salvar la categoria de Divisió d'Honor. Els manlleuencs estan completant una bona temporada, havent sumat 5 victòria, 4 empats i 9 derrotes, malgrat ocupar la 13a posició de la taula amb 19 punts (a falta d'un partit per disputar contra el Gimnàstic de Tarragona), i per tant, es troben a un punt de la salvació.

 

Aquest cap de setmana s'enfrontaran al Mercantil, rival directe per salvar la categoria. Els sabadellencs ocupen la 15a posició, a 5 punts del Manlleu i a 6 de la salvació.

 

Els de Roger Casas no venen en la millor ratxa de resultats possibles, havent sumat 2 punts en els darrers cinc partits, però de ben segur que tenen moltes ganes de trencar amb aquesta mala dinàmica aquest cap de setmana al Municipal.

 

A l'anada d'aquest duel, la victòria va ser manlleuenca gràcies als gols de David Ruiz i Gerard Anguita. Esperem que aquest cap de setmana puguin repetir la victòria i tenir així més a prop l'objectiu de estar per segon any consecutiu a la màxima categoria de cadets.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700