Victòria de traca i mocador del primer equip al camp del líder i incident en forma de lesió al duel del femení

February 18, 2019

El primer equip conquereix el camp del líder (1-2)

 

Victòria de prestigi del primer equip al camp del líder, el Vilassar de Mar (1-2). Els manlleuencs, que guanyaven a casa fa una setmana el Farners, visitaven el Maresme amb l'objectiu, aconseguit finalment, d'encadenar la segona victòria consecutiva.

 

No obstant això el partit no començava de la millor manera pels interessos manlleuencs. Als cinc minuts de partit, Soufiane aprofitava un desajust a la defensa del Manlleu per, de vaselina, superar el porter Cristian. Tot i aquest cop, els nostres es va recompondre i van tornar a fer de la pilota parada la seva millor arma per fer mal al rival. Precisament en una falta lateral, David Payán va posar l’empat al marcador, això sí, amb l’ajuda del porter local Imanol, que no va aconseguir blocar la centrada xut del lateral de Montesquiu.

 

Foto: Raimon Roma

 

El gol va descol·locar els maresmencs i el Manlleu es va trobar còmode sobre el terreny de joc. A la represa, ben aviat, Guillem Crivillé anotaria el gol de la victòria pels manlleuencs. Excel·lent passada a l'espai de Martí Soler per Crivi, que definia a la perfecció l'u contra u davant el porter Imanol. Remuntada del conjunt d'Albert Santanera i Nil Tomàs, que serien conscients que els tocaria patir fins al final.

 

No obstant això, immediatament del segon gol, l'equip tenia dues arribades més molt clares per fer el tercer, sobretot en una rematada de Raül Garcia que sortia fora per mil·límetres. Més tard i després d'uns minuts de poc patiment, Aitor Angulo també estava a punt de fer el tercer amb un cop de cap que sortia fregant el pal. a la recta final del partit, el Vilassar es va bolcar en atac, això sí, sense aconseguir rematades clares de gol entre els tres pals. El Manlleu, en aquest aspecte, va tornar a mostrar un alt nivell en defensa per acabar de lligar els tres punts.

 

Foto: Raimon Roma 


Va ser la segona victòria consecutiva dels osonencs, que s’escapen una mica més de la zona perillosa de la classificació. El pròxim cap de setmana els manlleuencs es veuran les cares amb el Rubí al Municipal d'Esports.

 

El partit del femení es suspèn al minut 72 per la lesió de Laia Planella

 

La notícia més negativa en clau manlleuenca del cap de setmana va succeir en el partit que enfrontava el Fontsanta-Fatjó i l'AEC Manlleu. Al minut 72 i amb el resultat 1 a 0 favorable al conjunt local, la jugadora manlleuenca Laia Planella va patir una greu lesió al genoll que va fer parar el partit durant tres quarts d'hora.

 

Les manlleuenques van voler parar de jugar perquè no es trobaven en condicions de seguir, vist el que li va passar a la seva companya, però des de la coordinació del Fontsanta Fatjó no van estar d'acord en suspendre amistosament al partit. Davant aquesta situació, les jugadores de l'AEC Manlleu es van plantar i van obligar a l'àrbitre a suspendre el partit.

 

El resultat és el de menys en moments com aquests i, a l'espera que la FCF resolgui, el més important és que la lesió de la Laia sigui el menys greu possible i que tingui una bona recuperació. Això és el que realment importa.

 

El filial planta cara però cedeix a última hora davant el Torelló (1-2)

 

Dura derrota del filial de l'AEC Manlleu, a casa, davant el líder del grup cinquè de Tercera Catalana, el Torelló. El conjunt dirigit per Jordi Puig arribava en quadre a l'enfrontament, només amb 12 jugadors disponibles i, no obstant això, van plantar cara i van estar a punt de, com a mínim, sumar un punt davant la visita de l'equip de la Vall del Ges.

 

El duel va ser en tot moment molt intens i igualat. Els dos equips van evidenciar el bon futbol que poden arribar a practicar i van ser els manlleuencs els que es van avançar a l'electrònic. Aleix Sancho, encara dins el primer quart d'hora de joc, superava el porter visitant per fer el primer gol del partit. A partir d'aquí el conjunt visitant va fer un pas endavant i Dídac, abans del descans, igualava de nou les forces.

 

A la segona meitat, (..............)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700