El primer equip rep el Rubí i el filial visita el camp del Sant Feliu de Codines

February 22, 2019

El Rubí posa a prova un Manlleu en línia ascendent

 

Els manlleuencs afronten el duel d’aquest cap de setmana contra el Rubí (diumenge, 16.30 h.) amb la moral alta després de guanyar al camp del líder. Carregats de moral i amb la intenció de seguir amb la bona dinàmica de joc i resultats, el primer equip de l’AEC Manlleu rep la visita aquest diumenge del Rubí, dotzè classificat a la categoria amb 27 punts, tres menys que els manlleuencs.

 

Foto: Raimon Roma

 

El triomf al camp del líder, el Vilassar de Mar, fa cinc dies, va donar ales a un Manlleu que no es vol quedar aquí. Havent sumat set dels últims nou punts en joc, l’equip dirigit per Albert Santanera i Nil Tomàs ha agafat una mica d’aire respecte a la zona perillosa de la classificació i confia a seguir amb la bona dinàmica de resultats contra el conjunt vallesà. Per aquest enfrontament, els tècnics no podran comptar amb el migcampista Eloi Serrajordia, sancionat, i tampoc amb Pau Franquesa, Adam i Marçal, sancionats.

 

L’exentrenador de l’AEC Manlleu, Alberto Fernández, és el tècnic d’un Rubí que arriba al Municipal d’Esports havent guanyat un dels últims sis partits i sense conèixer el sabor de la victòria lluny de Can Rosés des del passat 11 de novembre. De fet, a domicili només han guanyat dos partits aquesta temporada, contra els dos últims classificats, l’Argentona i el San Juan de Montcada. Els rubinencs no podran comptar amb dos dels pilars de l’equip, els defenses Kiki i Raventós, ambdós sancionats.

 

El filial visita un rival directe 

 

Després d'encadenar dues derrotes consecutives, ambdós al Municipal, l'AEC Manlleu 'B' visita aquest diumenge al migdia (12 h.) el Sant Feliu de Codines amb l'objectiu de retrobar el camí de la victòria. L'equip recupera Toni López i Pi pel duel, sent més efectius que els 12 disponibles la setmana passada.

 

El Gurb i el Torelló, encara que amb moltes dificultats, han superat el conjunt manlleuenc les dues últimes i abans de l'aturada de la competició, l'equip de Jordi Puig confia a sumar tres punts importants al camp d'un rival que només té dos punts menys que els manlleuencs a la classificació.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700