Empat del primer equip i derrota del filial abans de l'aturada per Carnaval

February 25, 2019

Just repartiments de punts per seguir puntuant (2-2)

 

L’AEC Manlleu buscava contra el Rubí la tercera victòria consecutiva a la lliga, quelcom que no passava des de les primeres jornades del campionat. Al davant, però, es va trobar un conjunt que va saber fer-li mal, sobretot, als primers minuts del partit. El Rubí, entrenat per l'exmanlleuenc Alberto Fernández, va sortir disposat a crear molt perill a la porteria d'un Guillem Sacrest que va jugar els seus primers minuts amb la samarreta manlleuenca.

 

Foto: Raimon Roma

 

Els vallesans van inaugurar el marcador al minut 10 amb un gol d’Estrada, que va aprofitar una errada de la defensa local per fer el primer gol del partit. El Manlleu estava molt incòmode i va decidir canviar de sistema per entrar al partit després d’uns primers minuts dolents. El canvi va funcionar i, després d’alguns intents visitants per fer el segon, els manlleuencs van poder igualar el marcador abans del descans amb una doble ocasió, però Martí Soler i Raül Garcia no trobaven el camí de la porteria.

 

El premi de l’empat arribava a la represa gràcies a un autèntic golàs de Kako. Control orientat magnífic del migcampista per desfer-se del defensa, que li permetia fer-se un lloc a la frontal i enviar una rosca al pal llarg de la porteria defensada per Uri. La diana va donar ales al Manlleu, que va créixer i s’avançava a l’electrònic amb el gol de Martí Soler. El capità aprofitava una pilota  despenjada per Mia Valls per posar el 2 a 1 superada la mitja hora de partit.

 

Foto: Raimon Roma

 

El Rubí va arribar amb millors condicions físiques al darrer tram del partit i, tot i anar per sota al marcador, va agafar les regnes del joc i va empatar amb el segon gran gol de la tarda. Al minut 76, Estrada, des de la frontal, va fer una rematada directa a l’escaire esquerre de la porteria de Guillem Sacrest.

 

Al final, empat a dos que permet mantenir la diferència de 3 punts dels manlleuencs, que encadenen quatre jornades sense perdre, respecte dels vallesans. Després de l’aturada del pròxim cap de setmana, els d’Albert Santanera i Nil Tomàs visitaran el camp del líder, el GironaC’

 

El filial torna a caure a l'últim suspir (2-1)

 

El filial de l'AEC Manlleu va encaixar, per segona setmana consecutiva, un gol als últims instant del partit per acabar cedint un punt davant el seu rival. Aquest diumenge al migdia, l'equip de Jordi Puig va caure al minut 88 al camp del Sant Feliu de Codines, un conjunt que tenia pràcticament els mateixos números que els manlleuencs.

 

Amb dotze efectius es plantava el conjunt groc i vermell a Sant Feliu i van aconseguir plantar clara a un equip sòlid i ben estructurat que, al minut 23 va aconseguir avançar-se al marcador gràcies a una diana de Guillem Garcia. No obstant això i després d'uns minuts d'incertesa per part dels nostres, Ivan Salvador aconseguia empat just abans del descans.

 

A la represa el partit va ser molt igualat però, amb un guió pràcticament calcat al de la setmana passada, quan l'equip va perdre als últims minuts contra el líder, a Sant Feliu el filial novament va encaixar un gol a dos minuts pel final que els va condemnar a encadenar la segona derrota consecutiva. Ara, els tècnics confien a aprofitar l'aturada de la competició per recuperar algun efectiu i afrontar amb garanties el pròxim duel, el segon cap de setmana de març, contra el Santa Eugènia.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700