El femení s'emporta el derbi, el filial supera el Santa Eugènia i el primer equip cau a Girona

March 11, 2019

El femení s'emporta el derbi amb Anna Miró i Ona Verdés com a grans protagonistes (1-0)

 

Al voltant de quarts de sis de la tarda d'aquest diumenge es va viure una eufòria justificada al Municipal d'Esports de Manlleu. L'AEC Manlleu, amb una lliçó d'esforç, sacrifici i perseverància va derrotar el segon classificat, el potent Vic Riuprimer, gràcies a una diana d'Ona Verdés al minut 88.

 

Foto: Raimon Roma

 

El duel va ser molt igualat. A la primera meitat el Manlleu va tenir la ocasió més clara de tot el partit a excepció del gol, però la davantera Júlia Díaz va enviar fora un llançament de penal. Això no va desanimar a les de Jordi Devesa que, no obstant, van veure com a la segona meitat els començaven a fallar les forces. Als segons 45 minuts el Vic Riuprimer va fer un pas endavant però, aleshores, va aparèixer Anna Miró. La portera manlleuenca es va fer immensa sota pals i de ben segur que les vigatanes van somniar amb ella.

 

Foto: Raimon Roma

 

Miró va salvar fins a tres u contra u davant rivals, a més d'allunyar el perill tant de xuts llunyans com de centrades laterals. Un PARTIDÀS, amb majúscules. Només faltava posar la cirereta i ho va fer Ona Verdés. Al minut 88, va aprofitar el rebot del travesser per, amb una canonada des de la frontal de l'àrea, provocar el deliri a un Municipal que presentava una gran entrada. Gol i victòria per un equip que està fent història en aquest primer any a Preferent.

 

Massa Girona per un Manlleu que desperta tard (3-1)

 

El primer equip no va tenir opcions de victòria en el seu desplaçament al camp del líder, el Girona 'C'. Els manlleuencs van encaixar dos gols molt ràpid al primer temps que els van treure del partit i quan van despertar, ja era tard. Els gironins van fer molt mal per la banda dreta del seu atac i per allà van arribar els tres gols. Al primer temps, els golejadors van ser Muritala, finalitzant un contraatac i Ferran, superant en un u contra u Guillem Sacrest.

 

 

Foto: Raimon Roma

 

A la segona meitat el Manlleu va aconseguir fer un pas endavant. En un camp enorme i una gespa en un estat fantàstic, els gironins van aconseguir cansar els d'Albert Santanera i Nil Tomàs al primer temps però apresa la lliçó, els nostres van tocar més la pilota al segon temps, fet que els va permetre tenir més la possessió i arribar amb major freqüència a l'àrea contrària. No obstant això, en un ràpid contraatac i una indecisió defensiva Miki Poveda marcava el tercer amb mitja hora per endavant. En l'acció, Raül Garcia es va fer mal al genoll i a falta dels resultats mèdics no tenia gens de bona pinta.

 

Amb el 3 a 0 el partit estava vist per sentència i els manlleuencs, al minut 86, van fer el gol de l'honor. Raúl Campayo, en una centrada xut, va superar Montero. Poc després Martí Soler va estar a punt de fer el segon i donar emoció als últims minuts del duel, però el Manlleu va marxar derrotat de Riudarenes. El pròxim cap de setmana la competició torna al Municipal, quan els groc i vermells rebran la visita del Llagostera 'B'.

 

Treballada victòria del filial contra el Santa Eugènia (2-1)

 

Després de tres derrotes consecutives, l'AEC Manlleu 'B' va aconseguir contra el Santa Eugènia una nova victòria. Novament justos d'efectius, l'equip de Jordi Puig va haver de suar de valent per derrotar un dels rivals que vol escapar-se de la part baixa de la classificació.

 

Després d'una primera part sense gols ni encert, la llauna la va obrir el màxim golejador de l'equip, Amine, des dels 11 metres. Un gol que desencallava el duel i el començava a encaminar pels interessos manlleuencs. I més que es va posar de cara amb la segona diana, obra de Mitxi a deu minuts pel final. El Santa Eugènia va marcar el seu gol a l'afegit, donant una mica més d'emoció a un partit que no va tenir més història i on el Manlleu, quatre jornades després, va aconseguir tornar a cantar victòria.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700