Xavi Navarro renova com a entrenador del Juvenil ‘A’

March 27, 2019

Xavi Navarro seguirà com a tècnic del Juvenil 'A' la pròxima temporada després d'haver arribat a un acord amb el club. L'entrenador barceloní, que ja havia estat entrenador de porters del primer equip i entrenador del cadet anys enrere, seguirà al capdavant de l'equip per 4t any consecutiu després d'arribar la temporada 2014/15 per salvar l'equip de baixar de categoria.

 

En la present temporada el Juvenil 'A' es troba en plena lluita per pujar a Nacional, i és que el conjunt manlleuenc és 3r classificat, amb 43 punts, a 6 del segon. En la darrera jornada, l'equip es va emportar els tres punts del camp del Sant Gabriel, guanyant 1-3 i mantenint així viva la lluita per l'ascens, i aquest cap de setmana reben el Vilassar de Mar al Municipal de Manlleu dissabte a les 17h.

 

L'acord entre el club i l'entrenador va arribar ràpidament, ja que el club li ha donat confiança un any més per continuar liderant l'ambiciós projecte del Juvenil 'A' i Xavi Navarro l'ha acceptat novament amb molta il·lusió.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco

Adreça i GPS

Passeig del Ter s/n, 08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700

Contacte

Telf: 93.851.15.91

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: Dill a Div de 17:00 a 20:30h

FUNDAT L'ANY 1931