Partit clau del Cadet 'A' per salvar la categoria

April 11, 2019

El Cadet 'A' juga aquest diumenge a les 12:15h a Manlleu contra l'Espanyol (4t). És un partit molt important per el Cadet 'A', que s'està jugant poder competir la temporada vinent a la màxima categoria de cadets, Divisió d'Honor.

 

Els manlleuencs es troben tretzens, a tres punts de la salvació, i a falta de 4 partits és imprescindible sumar per tenir opcions de mantenir la categoria. L'entrenador Roger Casas confia en que l'equip no ha dit l'última paraula, i considera que el partit ha de ser un punt d'inflexió perquè l'equip afronti el darrer tram de temporada amb la moral ben alta.

 

El Manlleu encadena tres derrotes consecutives que l'han allunyat de la salvació, i de ben segur que sortiran al camp amb moltes ganes d'acabar amb la mala ratxa. L'Espanyol, per contra, porta 16 partits sense perdre (10V i 6E).

 

El partit d'anada va acabar amb victòria barcelonina per 2 a 1, tot i que anaven empatats fins al darrer minut de joc, quan va marcar Arnau.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco

Adreça i GPS

Passeig del Ter s/n, 08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700

Contacte

Telf: 93.851.15.91

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: Dill a Div de 17:00 a 20:30h

FUNDAT L'ANY 1931