Resultats en els tornejos dels equips de futbol base

April 23, 2019

Alguns equips del futbol base han participat en diferents tornejos durant aquests dies de Setmana Santa, i aquests n'han estat els resultats:

 

Cadet 'A' - MIC

 

El Cadet 'A' ha participat en el prestigiós MIC (Mediterranian International Cup). Els manlleuencs van completar una gran fase de grups, classificant-se invictes com a primers de grup guanyant al Fontsanta Fatjó (3-0) i al Vidrerenca (4-0) i empatant contra el Du LaLiga HPC (1-1). El següent pas van ser els setzens de final, on també va aconseguir passar de ronda contra el Terres de l'Ebre (1-0). A la ronda dels vuitens de final, no van aconseguir superar el Shakhtar Donetsk (0-1) i van abandonar així el torneig.

 

 

Cadet 'B' - Salou

 

El Cadet 'B' va viatjar fins a Salou per disputar un torneig. Els manlleuencs es van veure penalitzats per la falta d'efectivitat, i van quedar tercers de grup (només un passava a la següent ronda). Els primer partit de fase de grups es va perdre, però a continuació, es va sumar en els altres dos partits (una victòria i un empat). Tot i així gran experiència que fomenta la cohesió de grup.

 

 

 

 

Infantil 'A' - MIC

 

L'Infantil 'A', igual que el Cadet 'A', va participar en el MIC. Els manlleuencs van perdre el primer partit contra el Llagostera (3-0), i els dos següents els van empatar (1-1 contra el Du LaLiga HPC i 2-2 contra el New York Soccer Club). Dos punts insuficients per passar als setzens de final, però bona experiència per a tothom!

 

Infantil 'B' - Kommit

 

L'Infantil 'B' va participar al Kommit, i va mostrar un gran nivell. Els manlleuencs van passar de fase de grups com a primers després de derrotar al Villaclarense (3-0), a l'ASD Calci (2-1) i al Lezkairu (0-2). Als vuitens de final es van trobar al The Soccer Academy italià a qui van guanyar de forma contundent (4-0). L'aventura manlleuenca va acabar als quarts de final, amb un empat a 0 contra l'Inter Promesas, que es va imposar a penals. El jugador de l'Infantil 'B' Pol Garcia, va ser el màxim golejador de la categoria U13! Felicitats!!

 

 

Aleví 'A' - Sant Quirze

 

L'Aleví 'A' va jugar un torneig a Sant Quirze de Besora aquest diumenge. Els manlleuencs van passar de fase de grups classificats com a primers, després d'haver guanyat contra el Santa Eugènia (5-0), el Seva (3-0) i el Sant Quirze (1-0) i haver empatat contra el Vilasacra (0-0). A les semifinals es van trobar al Voltreganès, a qui es van imposar per 1-0. Aquesta victòria els va donar el pas a la final, que van jugar-la contra el Vic Riuprimer, però no van aconseguir la victòria 0-2. Tot i així, bon partit i torneig dels manlleuencs que van quedar finalistes!

 

 

Aleví 'C' - Kommit

 

L'Aleví 'C' va disputar el Kommit aquesta Setmana Santa. Els manlleuencs van començar amb molt bon peu la fase de grups, imposant-se 9-0 al Le Tholonet, 10-0 al Condor S.A. Treviso (2), 4-2 al Club Milano i empatant a 4 contra el Castiglioni Giali. Als vuitens de final es van trobar a l'altre Condor S.A. Treviso, l'1, a qui també van guanyar per 10-0. Als quarts de final es van enfrontar a l'Uesse Sarnico (2), a qui també van guanyar (2-0) i certificaven així la seva presència a les semifinals del torneig. Allà es van trobar al Uesse Sarnico (1), que els va guanyar per 0-3. Els manlleuencs van quedar quarts, degut a la derrota a penals, però malgrat tot, molt bon torneig de l'Aleví 'C' que va arribar fins a semifinals i va aconseguir el màxim golejador de la categoria, en Santi Vizcaya. Felicitats!

 

 

Aleví 'D' - Kommit

 

L'Aleví 'D' també va participar al Kommit, com l'Aleví 'C'. Els manlleuencs van perdre el primer partit per la mínima (3-4) contra l'Uesse Sarnico (1), el segon partit van aconseguir una golejada que els apropava a la classificació (8-0 contra l'ASD Bologna), però a continuació van caure per 0-3 davant l'Arenas Club. Tot i així els manlleuencs van passar als vuitens de final, on es van enfrontar a l'Uesse Sarnico (2), però una derrota pre 1 a 5 va significar el final dels manlleuencs. Tot i així, felicitats per el torneig!

 

 

Aleví 'F' - Navàs

 

L'Aleví 'F' va jugar el seu torneig dissabte a Navàs. Els manlleuencs van començar a la fase de grups amb dos empats consecutius a 0, contra el Pla d'Urgell i el Gimnàstic de Manresa. Al tercer partit, els manlleuencs van aconseguir la victòria per la mínima contra el Folgueroles (1-0) i van passar com a primers de grup. Tot i els resultats tant justos, l'Aleví 'F' va ser superior a tots els equips, i va gaudir de moltes ocasions, però poca efectivitat. A continuació va jugar contra els altres primers del altres grups. El primer va ser el Farners, contra qui va empatar 1-1, a continuació el Pirinaica, a qui va guanyar 2-0 i al final, i havent certificat ja la segona posició, va perdre contra el Levante Las Planas (2-0). Malgrat la derrota en el darrer partit, molt bon torneig dels manlleuencs, que van ser superiors en la majoria de partits i que no van poder treure millors resultats degut a la manca d'efectivitat de cara a porteria.

 

 

Benjamí 'A' - Kommit

 

El Benjamí 'A' també va participar al Kommit. Els manlleuencs van guanyar el seu primer partit 4-1 contra el Barberà Andalusia, el segon el van empatar contra l'Uesse Sarnico (1-1), el tercer el van guanyar per 11-0 davant el Roda Antar. Després d'haver passat com a primers de grup, els manlleuencs es van jugar els quarts contra el FCL Malpesse, a qui van guanyar per 6-1 i certificaven així el pas a les semifinals del campionat. A semifinals, es van enfrontar a l'Arenas Club, a qui no van poder superar malgrat gaudir de més ocasions (1-3). A continuació es van jugar la tercera o quarta posició a penals, contra l'Uesse Sarnico, a qui es van imposar per 4-2 i per tant, el Benjamí 'A' va quedar tercer! El jugador manlleuenc Aleix Comajoan va ser guardonat amb el premi del màxim golejador de la categoria. Felicitats!!

 

 

 

 

Benjamí 'B' - Kommit

 

El Benjamí 'B' va quedar CAMPIÓ de la seva categoria al Kommit. Els manlleuencs van començar amb bon peu el torneig, guanyant al SpVg Hilden (4-0), al Roda Antar FA (8-1) i al Stakefore Juniors (3-1), i malgrat perdre el darrer partit 0-1 contra l'Arenas Club, es classificaven com a segons de grup. Als quarts, els manlleuencs es van topar amb l'Inter Promeses, a qui també van guanyar (2-1). A les semifinals contra el Canillas, el Benjamí 'B' va aconseguir una nova victòria que els donava el pas a la final (5-0). A la final, els manlleuencs es van enfrontar a l'Olímpic Can Fatjó, a qui van guanyar per 3 a 2 per quedat campions del torneig! L'Eloi Muñana va ser el màxim golejador de la categoria. Felicitats!!

 

 

 

Benjamí Consell - Navàs

 

El Benjamí de Consell manlleuenc també va disfrutar de torneig aquestes vacances de Setmana Santa. Els manlleuencs van anar a Navàs, i, malgrat no guanyar cap partit, van plantar cara a tots els rivals i mostrar moltes ganes d'aprendre i treballar! Moltes felicitats a tots!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700