Jordi López és el nou entrenador de l’AEC Manlleu i Arnau Fortuny reforça la davantera

April 24, 2019

A falta de cinc jornades per acabar el campionat de lliga de Primera Catalana, amb la voluntat del tècnic, Albert Santanera, de fer un pas al costat per trobar una solució que capgiri la situació dels manlleuencs, Jordi López ha estat designat com a nou entrenador de l’AEC Manlleu.

 

Actualment López es trobava sense equip i arriba al Manlleu amb Marc Fortuny, exjugador del primer equip i nou segon tècnic. Feia setmanes que les dues parts mantenien converses de cara la pròxima temporada, però la delicada situació de l’equip ha precipitat el relleu a la banqueta.

 

Marc Fortuny (esquerra) i Jordi López (dreta), nous entrenadors del primer equip

 

Jordi López destacava en declaracions a Ràdio Manlleu que “els últims resultats i la situació a la classificació han deixat un desgast important de tota la gent que treballava al Manlleu i això ha precipitat la meva arribada al club”. Va ser Albert Santanera qui va comunicar al club que volia fer un pas al costat i ell mateix és qui va mantenir les converses amb el nou tècnic, Jordi López.

 

El nou entrenador va realitzar aquest dimarts el seu primer entrenament amb vista al primer dels cinc duels decisius que afronta l’equip. Serà aquest diumenge, a casa, contra el Banyoles (17 h), quart classificat de la categoria. López comenta que han de preparar el duel “amb les màximes garanties possibles d’aconseguir la victòria” i, també, “fent entendre els jugadors de la situació actual de l’equip perquè ens faciliti arribar al diumenge amb la confiança necessària per sumar tres punts molt importants”.

 

D'altra banda, Albert Santanera seguirà vinculat al club a la coordinació esportiva del primer equip i el filial.

 

Arnau Fortuny reforça l’atac del primer equip

 

Els nous entrenadors de l’AEC Manlleu no arriben sols per afrontar aquest darrer tram de temporada. El davanter Arnau Fortuny, que fa uns anys va defensar els colors del club jugant amb el juvenil, reforçarà la davantera de l’equip. Fortuny va començar la temporada al Montanyesa però fins aquesta setmana defensava els colors del Cardedeu, on l’any passat, a Primera Catalana, tot i el descens de l’equip vallesà va tenir un paper molt destacat.

 

Fortuny és un davanter molt hàbil, amb gol i que es podria arribar a adaptar també com a extrem. Els nous tècnics coneixen a la perfecció Arnau Fortuny que, a més, és el germà del nou segon entrenador de l’equip, Marc Fortuny. L’Arnau ja es va entrenar amb l’equip i podria debutar diumenge contra el Banyoles.

 

 Arnau Fortuny (dreta), amb els colors de la Montanyesa

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700