top of page
aec-manlleu-club-car.jpg

FUTBOL INCLUSIU
"Molt més que formació i competició"

Des de l'A.E.C. MANLLEU mitjançant l'equip CLUB CAR treballem per la inclusió de persones amb discapacitat física o cognitiva.
El futbol inclusiu no només es centra en el terreny de joc, sinó que busca crear una cultura en la qual tothom se senti acollit i valorat en el món del futbol. Aquests esforços contribueixen a construir comunitats més diverses i tolerants, utilitzant el futbol com a eina per promoure la inclusió social.

Imatge: Marina Arisa

L'aposta de l'Agrupació Esportiva Cultural MANLLEU i el CLUB CAR pel futbol inclusiu és un missatge d'obertura i acceptació clar, demostrant que l'esport és per a tothom. Aquesta iniciativa va més enllà de la competència i busca crear un espai on cada individu, sense importar-ne les capacitats físiques, o qualsevol altra característica, pugui gaudir del futbol i contribuir a l'esperit esportiu que caracteritza la nostra institució.
Des de l'A.E.C. MANLLEU no només ens hem compromès a integrar equips inclusius sinó que també disposem d'instal·lacions adaptades per garantir l'accessibilitat i la comoditat de tots els participants i aficionats. Això no només beneficia els jugadors amb habilitats diferents, sinó que també enriqueix l'experiència per a tots els seguidors del club, promovent un sentit de comunitat que va més enllà de les diferències individuals.
A més, aquest enfocament inclusiu es tradueix en una valuosa oportunitat per educar la societat sobre la importància de les persones amb capacitats físiques en convertir-se en un defensor actiu del futbol inclusiu desafiant estereotips i fomentant una cultura esportiva més oberta i respectuosa.
En resum, l'aposta del club pel futbol inclusiu no és només una fita en la seva història, sinó també un exemple per a l'esport. Aquest compromís no només transformarà la manera com es practica el futbol a la nostra institució, sinó que també contribueix al canvi cultural necessari perquè l'esport sigui realment per a tothom. l'A.E.C. MANLLEU i el CLUB CAR es converteix en un far d'inclusió i diversitat, marcant un camí que esperem que els altres segueixin.
l'aposta de l'AEC Manlleu i el CLUB CAR pel futbol no és només una declaració d'intencions, sinó un compromís arrelat en la determinació de construir un futur esportiu sòlid i reeixit. En centrar-se en la formació, la infraestructura i la competitivitat, el club demostra no només el seu amor pel futbol, sinó també la dedicació a ser un referent en l'escena futbolística. Aquest capítol a la història de l'AEC Manlleu promet no només emocionar els aficionats actuals, sinó també inspirar les futures generacions a honrar el món del futbol.

COL·LABORADORS

logo aj manllleu.png
novatilu.png
grafiques-manlleu_edited_edited.png
logo_gaja_negre_edited.png
Logo A2M v2.png
logo-afo-blanc_edited.png
esports-aj-color_edited_edited.png
IMAGEN 2.png
logo_pisinesmontmany_edited.png
confialiments_edited.jpg
grup carrera_edited.png
ferros_edited.png
bottom of page