top of page

PRIMER EQUIP

 

"Joventut, ambició, qualitat i gent de la casa"

Una plantilla jove, ambiciosa, amb qualitat i molts jugadors formats al planter o amb passat manlleuenc.

Actualment militem al grup 1 de primera catalana a les ordres Manel Sala, l'acompanyen en Gerard Casanova "Katta", Albert Soler (preparador físic), Aina Mayorga (fisioterapeuta) Carles Álvarez (delegat) Quim i Alberto (Responsables de material).

Imatge: Marina Arisa

El primer equip de l'A.E.C. Manlleu representa amb orgull els colors del nostre club. Aquest equip, format per jugadors formats en major part al Futbol Base manlleuenc estan acompanyats d'altres jugadors compromesos, exerceix un paper fonamental en la identitat i èxit del club.

Encapçalat pel cos tècnic, el primer equip es destaca per la seva dedicació al joc, l'estratègia tàctica i la recerca constant de l'excel·lència en el terreny de joc. Els jugadors no són només una colla d'amics, sinó també ambaixadors de l'esperit esportiu i els valors que l'A.E.C. Manlleu promou a la comarca.

La sinergia entre els membres de l'equip és evident, amb el suport d'entrenaments intensius i un compromís compartit amb la millora contínua.

A més del seu rendiment al camp, el primer equip de l'A.E.C. Manlleu també participa activament en iniciatives solidàries i esdeveniments que enforteixen els llaços entre el club i els seus socis i seguidors que va més enllà del terreny de joc, contribuint a l'arrelament entre el club i la ciutat manlleuenca fomentant l'estima pel futbol a la ciutat.

En resum, el primer equip de l'A.E.C. Manlleu no només representa la qualitat futbolística del club, sinó que encarna els valors fonamentals que el distingeixen a l'escena esportiva. Amb el seu compromís i passió pel joc, aquests futbolistes continuen construint la història d'èxit de l'A.E.C. Manlleu a cada temporada.

COL·LABORADORS

logo aj manllleu.png
novatilu.png
grafiques-manlleu_edited_edited.png
logo_gaja_negre_edited.png
Logo A2M v2.png
logo-afo-blanc_edited.png
esports-aj-color_edited_edited.png
IMAGEN 2.png
logo_pisinesmontmany_edited.png
confialiments_edited.jpg
grup carrera_edited.png
ferros_edited.png
bottom of page