top of page

L'A.E.C. Manlleu, Som un club de futbol arrelat a la comarca d'Osona, al llarg dels nostres anys d'història hem deixat una empremta inesborrable al cor dels manlleuencs i de la resta de seguidors de la comarca. Amb una valuosa història que es remunta des dels primers anys de la nostra fundació, El club ha evolucionat per convertir-se en un referent en l'àmbit del futbol Català.

Des dels nostres humils començaments, des del club hem anat experimentant un creixement constant, construint una identitat sòlida i forjant connexions amb la nostra afició que ens dona suport a partit rere partit.

Els valors i filosofia és la nostra essència que va més enllà de la competència al terreny de joc. El Club s'enorgulleix d'encarnar valors com ara el treball en equip, la dedicació i l'esperit esportiu.

Aquests principis no només ens defineix el nostre estil de joc, sinó que també serveix com a pilar fonamental que guien els jugadors en el seu desenvolupament personal i professional.

Al llarg dels anys, des de l'A.E.C. Manlleu hem acumulat una impressionant llista d'èxits. Des de victòries en competicions locals fins a destacades actuacions en tornejos regionals, l'equip ha demostrat consistentment la seva capacitat i determinació al terreny de joc.

Partit rere partit ens sentim acompanyats per una afició constant, una pinya de seguidors apassionats per donar suport a el nostre equip, creant una atmosfera única i emocionant a cada partit.

Visca el Manlleu!

FORMACIÓ D'ENTRENADORS
"Molt més que futbol"

A càrrec d'experts en el tema, entrenadors del primer equip, entrenadors del juvenil A i de coordinació les formacions internes tenen per objectiu formar entrenadors amb una idea de joc i metodologia comunes.

També acollim entrenadors de pràctiques d'entitats com IES VIC, UVIC o FCF.

ESCOLA DE PORTERS
"TOP TEC KEEPERS"

Des de l'A.E.C. Manlleu i l'empresa TOP TEC KEEPERS han signat un conveni de col·laboració, de manera que l'entitat entrenarà tots els porters.
L'objectiu: desenvolupament i la millora individual d'aspectes tècnic-tàctics, habilitats motrius, aspectes condicionals i aspectes cognitiu.

  • Grups de treball seran reduïts de 4 porters per assegurar una bona qualitat dels entrenaments.

  • Grups formats per nivell (en funció de l'etapa d'aprenentatge i les qualitats tècniques).

  • Metodologia propia de l'empresa i lligada amb el model de joc del club.

  • Programació de continguts en funció de nivell evolutiu i etapa.

COL·LABORADORS

logo aj manllleu.png
novatilu.png
grafiques-manlleu_edited_edited.png
logo_gaja_negre_edited.png
Logo A2M v2.png
logo-afo-blanc_edited.png
esports-aj-color_edited_edited.png
IMAGEN 2.png
logo_pisinesmontmany_edited.png
confialiments_edited.jpg
grup carrera_edited.png
ferros_edited.png
bottom of page