PRIMEREQUIP_VIC_AECMANLLEU_AF_240421-35_edited.jpg
D53C0708_edited_edited.jpg
WhatsApp Image 2021-07-12 at 23.05_edited.jpg
2019-11-19-10-30-57_portada_slider_edited.jpg

AEC MANLLEU

90 anys d'història

L'Agrupació Cultural i Esportiva Manlleu va ser fundada al 1931 al poble de Manlleu. Fins a l'any 2021 el club ha militat 8 vegades a Segona Divisió B, 28 a Tercera Divisió i 7 a la Primera Catalana. El millor registre històric del Manlleu va arribar l'any 1991-92, quedant segon a la Segona divisió B, posició que repetiria posteriorment a la 1993-94.


Actualment, el primer equip masculí milita a primera catalana, el primer equip femení a Preferent, el juvenil A a Lliga Nacional juvenil i compta amb 23 equips de futbol base.

 
WhatsApp Image 2021-07-12 at 23.05.30.jpeg

PRIMER EQUIP

Joventut, ambició, qualitat i gent de la casa

Una plantilla jove, ambiciosa, amb qualitat i molts jugadors formats al planter o amb passat manlleuenc.


Actualment a militem a primera catalana a les ordres Manel Sala, l'acompanyen Àlex Farrés (2n entrenador), Rubén Pérez (preparador físic), Gerard Baulenas (fisioterapeuta) i Carles Álvarez (delegat).

JUVENIL A

Lliga Nacional Juvenil

Un any més, el juvenil A competirà a la segona millor categoría de tot el territori espanyol contra els grans planters de Catalunya (FC Barcelona, RCDE Espanyol, Girona FC, Damm CF, etc.)

L'equip està liderat per Eduard Fortet (1r entrenador), Oriol Viñas (2n entrenador), Gerard Font (preparador físic) i Joan Illamola (delegat).

JUV_JABACTERRASSA_AECMANLLEU_AF_270221-36_edited.jpg
IMG_4831.JPG

FUTBOL FORMATIU

"Molt més que formació i competició"

Tenim per objectius formar jugadors/es intel·ligents amb una idea de joc i valors comuns per a tot el club i aconseguir la continuïtat de tots els jugadors/es dins el club al llarg de tota l'etapa de futbol base. 

La nostra filosofía ens fa valorar el procés d'aprenentatge i per això entenem la competició com un mitjà per a la formació i el desenvolupament i no com un fi en sí mateixa.

Volem tenir un tracte proper amb els jugadors/es i les famílies per ajudar-los amb tot el que estigui en les nostres mans.

FORMACIÓ D'ENTRENADORS

"Formació constant"

A càrreg d'experts en el tema, entrenadors del primer equip, entrenadors del juvenil A i de coordinació les formacions internes tenen per objectiu formar entrenadors amb una idea de joc i metodologia comunes.

També acollim entrenadors de pràctiques d'entitats com IES VIC, UVIC o FCF.

WhatsApp Image 2021-07-13 at 01.05_edited.jpg
Imagen 1.png

ESCOLA DE PORTERS

"TOP TEC KEEPERS"

L'AEC Manlleu i l'empresa TOP TEC KEEPERS han signat un conveni de col·laboració, de manera que l'entitat entrenarà tots els porters.
L'objectiu: desenvolupament i la millora individual d'aspectes tècnic-tàctics, habilitats motrius, aspectes condicionals i aspectes cognitiu.

  • Grups de treball seran reduïts de 4 porters per assegurar una bona qualitat dels entrenaments.

  • Grups formats per nivell (en funció de l'etapa d'aprenentatge i les qualitats tècniques).

  • Metodologia propia de l'empresa i lligada amb el model de joc del club.

  • Programació de continguts en funció de nivell evolutiu i etapa.

COL·LABORADORS

logo aj manllleu.png
novatilu.png
PikPng_edited.png