top of page

FUTBOL FORMATIU
"Molt més que formació i competició"

Tenim per objectius formar jugadors/es intel·ligents amb una idea de joc i valors comuns per a tot el club i aconseguir la continuïtat de tots els jugadors/es dins el club al llarg de tota l'etapa de futbol base. 

La nostra filosofía ens fa valorar el procés d'aprenentatge i per això entenem la competició com un mitjà per a la formació i el desenvolupament i no com un fi en sí mateixa.

Volem tenir un tracte proper amb els jugadors/es i les famílies per ajudar-los amb tot el que estigui en les nostres mans.

Imatge: Marina Arisa

Al llarg dels anys l'AEC Manlleu ha consolidat el compromís amb el desenvolupament de talent local mitjançant una aposta decidida pel futbol formatiu. Aquesta decisió no només reflecteix l'essència del club com una institució arrelada a la comarca, sinó que també assenyala una visió a llarg termini per cultivar i nodrir els futurs jugadors pel primer equip.

El cor d'aquesta aposta rau en la creació i l'enfortiment d'un grup d'entrenadors especialitzats en el desenvolupament juvenil, assegurant que els nostres joves rebin l'orientació i la mentoria necessària per assolir el seu màxim potencial. La idea central no és només desenvolupar habilitats futbolístiques, sinó també inculcar valors com el treball en equip, la disciplina i el respecte, construint així no només futurs jugadors, sinó també ciutadans amb valors.

L'èmfasi en el futbol formatiu no només beneficia el club en termes de nodrir el seu planter, sinó que també contribueix al teixit social de la comarca. Es fomenta la participació activa de nens i joves en programes esportius, i els proporciona una via saludable per al desenvolupament personal i social. Aquest enfocament també crea un lligam més estret entre el club i la ciutat manlleuenca, enfortint l'arrelament i el sentit de pertinença i no només beneficiarà l'AEC Manlleu, sinó que també contribuirà al desenvolupament continu del futbol local i la formació

COL·LABORADORS

logo aj manllleu.png
novatilu.png
grafiques-manlleu_edited_edited.png
logo_gaja_negre_edited.png
Logo A2M v2.png
logo-afo-blanc_edited.png
esports-aj-color_edited_edited.png
IMAGEN 2.png
logo_pisinesmontmany_edited.png
confialiments_edited.jpg
grup carrera_edited.png
ferros_edited.png
bottom of page