top of page
AEC_Manlleu.png

FORMACIÓ D'ENTRENADORS
"Molt més que futbol"

A càrrec d'experts en el tema, entrenadors del primer equip, entrenadors del juvenil A i de coordinació les formacions internes tenen per objectiu formar entrenadors amb una idea de joc i metodologia comunes.

També acollim entrenadors de pràctiques d'entitats com IES VIC, UVIC o FCF.

Al llarg dels anys l'AEC Manlleu ha consolidat el compromís amb el desenvolupament de talent local mitjançant una aposta decidida pel futbol formatiu. Aquesta decisió no només reflecteix l'essència del club com una institució arrelada a la comarca, sinó que també assenyala una visió a llarg termini per cultivar i nodrir els futurs jugadors pel primer equip.

El cor d'aquesta aposta rau en la creació i l'enfortiment d'un grup d'entrenadors especialitzats en el desenvolupament juvenil, assegurant que els nostres joves rebin l'orientació i la mentoria necessària per assolir el seu màxim potencial. La idea central no és només desenvolupar habilitats futbolístiques, sinó també inculcar valors com el treball en equip, la disciplina i el respecte, construint així no només futurs jugadors, sinó també ciutadans amb valors.

L'èmfasi en el futbol formatiu no només beneficia el club en termes de nodrir el seu planter, sinó que també contribueix al teixit social de la comarca. Es fomenta la participació activa de nens i joves en programes esportius, i els proporciona una via saludable per al desenvolupament personal i social. Aquest enfocament també crea un lligam més estret entre el club i la ciutat manlleuenca, enfortint l'arrelament i el sentit de pertinença i no només beneficiarà l'AEC Manlleu, sinó que també contribuirà al desenvolupament continu del futbol local i la formació

COL·LABORADORS

logo aj manllleu.png
novatilu.png
grafiques-manlleu_edited_edited.png
logo_gaja_negre_edited.png
Logo A2M v2.png
logo-afo-blanc_edited.png
esports-aj-color_edited_edited.png
IMAGEN 2.png
logo_pisinesmontmany_edited.png
confialiments_edited.jpg
grup carrera_edited.png
ferros_edited.png
bottom of page