top of page

FUTBOL FEMENÍ
"Molt més un club"

Apostar pel futbol femení és una decisió positiva que no només reflecteix el creixement de l'esport, sinó que afavoreix la igualtat d'oportunitats i contribueix a la millora de la dona en l'àmbit esportiu.
Apostar pel fút
bol femení implica un compromís actiu amb la causa. Cada acció compta per enfortir el futbol i obrir el camí cap a un futur més igualitari en el món del futbol.

Imatge: Marina Arisa

L'Imparable Impuls del club cap al Futbol Femení en un valerós i significatiu pas cap a l'equitat i la inclusió, l'A.E.C. MANLLEU aposta fortament pel futbol femení. Aquesta decisió històrica no només reflecteix la visió progressista de la directiva, sinó que també marca una fita transcendental a la història del club, destacant el seu compromís amb la igualtat de gènere al món de l'esport.
L'impuls cap al futbol femení no només és una mostra de l'evolució del club, sinó també un reconeixement a la destresa i dedicació de les dones al camp de joc. La creació de tres equip femenins propis no només amplia les oportunitats per a les nostres jugadores, sinó que també ofereix a les aficionades una raó addicional per celebrar i donar suport al club.

En aquest capítol, en la història del club, representa una inversió no només en el present, sinó en el futur de l'esport. La joventut femenina té ara un referent, una font d'inspiració per perseguir els seus somnis futbolístics. A més, el futbol femení es converteix en un vehicle per transmetre valors de treball en equip, dedicació i superació personal a les generacions futures.
A l'apostar pel futbol femení, no només demostra el compromís amb la igualtat d'oportunitats, sinó que també s'alinea amb les tendències globals que busquen eradicar la discriminació de gènere en tots els àmbits. Aquest gest pioner del club envia un missatge clar a la societat: l'esport no té gènere, i el talent ha de ser reconegut i fomentat sense importar qui el posseeixi.
Per tal de donar suport a aquesta iniciativa, el club ha implementat programes de desenvolupament, infraestructures de qualitat i entrenadors per a l'equip femení. Aquesta inversió integral no només millorarà el rendiment de l'equip, sinó que també contribuirà al creixement i la professionalització del futbol femení a nivell local, comarcal i nacional.
En resum, la decisió de l'A.E.C. MANLLEU d'apostar pel futbol femení no només és una fita a la història de la institució, sinó també un far de progrés i equitat al competitiu món de l'esport. Aquest compromís amb la igualtat de gènere i la promoció del talent femení no només enfortirà la identitat del club, sinó que també deixarà una petjada indeleble a la història del futbol i la societat en general.

COL·LABORADORS

logo aj manllleu.png
novatilu.png
grafiques-manlleu_edited_edited.png
logo_gaja_negre_edited.png
Logo A2M v2.png
logo-afo-blanc_edited.png
esports-aj-color_edited_edited.png
IMAGEN 2.png
logo_pisinesmontmany_edited.png
confialiments_edited.jpg
grup carrera_edited.png
ferros_edited.png
bottom of page